Afgelopen zaterdag vond het eerste Schuiteman Oldtimer Event plaats. We kijken terug op een gezellige en geslaagde dag met alle deelnemers en vrijwilligers. Uiteindelijk deden 37 auto’s mee aan de  – door Carl Verboom uitgezette –  toer- en puzzelrit.

Om 11.00 uur startte, in de regen helaas, de eerste en tevens de oudste oldtimer (American La France 75, 1917) vanaf de parkeerplaats van Bethabara. Vanaf 12.00 uur vond de eerste pauze plaats bij Kalverhouderij Beekzicht in Barneveld. Tijdens de tweede etappe ging gelukkig de zon schijnen en reed iedereen richting de tweede stop: ’t Doesburger Erf in Ede. De eerste auto kwam vervolgens rond 15.00 uur aan bij de finish: de Voortse Vallei in Voorthuizen. Hier werd de dag afgesloten met de overhandiging van de cheque, het bekendmaken van de winnaars en een bbq.

Schuiteman_Oldtimer_Event_EVS-165De winnaars van deze editie zijn Ruud en Marion van Tellingen. Nogmaals gefeliciteerd! Verder zijn we blij dat we, dankzij alle deelnemers en sponsoren, een bedrag van 3000 euro mochten overhandigen aan de Stichting Rally For Kids.

Meer zien van het eerste Schuiteman Oldtimer Event? Zie de foto-impressie of kijk voor een fotoverslag op de website van Rally For Kids.

Wilt u ook meedoen volgend jaar?

Stuur dan een mail naar evenement@schuiteman.com met uw naam, adresgegevens, auto en bijbehorend jaartal. Dan zetten we u op de lijst voor de uitnodigingen volgend jaar. Als u dit jaar al meedeed, staat u vanzelfsprekend al op deze lijst. De tweede editie van het Schuiteman Oldtimer Event vindt plaats op zaterdag 11 juni 2016.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Verslag Schuiteman Oldtimer Event 2015

Comments are closed.