24-_MG_4176De afgelopen 7 jaar organiseerde Brezan de ‘Historische Rally For Kids’. Het evenement gaat dit jaar onder de naam ‘het Schuiteman Oldtimer Event’ verder. Schuiteman was erbij toen de Historische Rally acht jaar geleden werd opgestart en voelde zich er daardoor altijd al mee verbonden. Nu Brezan is gestopt met de organisatie, besloten wij het stokje over te nemen. De combinatie van ontspanning en de mogelijkheid om kinderen een mooie dag te bezorgen, is voor ons een goede reden dit evenement te organiseren.

Over Schuiteman Accountants & Adviseurs

Een partner, dat is Schuiteman. Betrokken bij alle fases in het ondernemen. Naast accountant en adviseur zijn we ook uw sparringpartner en uw klankbord. We kennen uw ambities en kijken altijd aan de zijlijn mee. We moedigen u aan, helpen u een stap op weg en zoeken samen naar oplossingen. Bij ons is het ‘wij’ in plaats van jij en ik. Zoals een partner hoort te zijn.

Natuurlijk helpen we u graag met de kennis die we in huis hebben. Daarmee doelen we niet alleen op de accountancy, HRM, fiscale dienstverlening en corporate consultancy. Schuiteman verdiept zich namelijk ook graag in de branche waarin u werkt. Zo houden we u op de hoogte én maken we samen stappen als dat nodig is. Doordat onze kantoren zich in de hele regio bevinden, zijn we altijd in de buurt. Daardoor weten we precies wat er gebeurt in uw omgeving en kunnen we daar samen op in spelen. Meer informatie, zie de website van Schuiteman.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Van Brezan Historische Rally naar Schuiteman Oldtimer Event

Comments are closed.