Het Schuiteman Oldtimer Event is een dagtocht door een deel van Midden-Nederland. De locatie van de start van het event op zaterdag 7 mei 2022 is ons kantoor in Harderwijk en de finish is in Ugchelen. Tijdens de navigatierit rijdt u langs diverse karakteristieke plaatsen. De route wordt uitgezet door uitzetter Carl Verboom.

Deelname

Iedereen met een oldtimer van 40 jaar of ouder is welkom om aan het Schuiteman Oldtimer Event deel te nemen. Is uw auto jonger dan 40 jaar? Overleg dan gerust met de organisatie via evenement@schuiteman.com.

Sport- of tourklasse

U kunt zich aanmelden voor de sport- of tourklasse. De sportklasse is op basis van een moeilijke navigatie, de tourklasse is op basis van een eenvoudige navigatie. U kunt aangeven welke klasse uw voorkeur heeft in het inschrijfformulier.

Programma

09.45 – 10.15 uur : Ontvangst en uitreiking rallyschild
Vanaf 11.00 uur : Start tour- en sportklasse
12.45 – 14.00 uur : Pauzes op twee verschillende locaties
Vanaf 15.45 uur : Verwachte finish
16.30 uur : Buffet en prijsuitreiking

Locatie

De start zal plaatsvinden bij:
Schuiteman, Stephensonstraat 29, 3846 AK  Harderwijk

De finish vindt plaats in:
Ugchelen

Kosten

De kosten van het Schuiteman Oldtimer Event bedragen € 150 per equipe van 2 personen. In het inschrijfgeld is inbegrepen:

  • rallyschild
  • lunch
  • buffet
  • routeboek
  • en de rally zelf
Voorwaarden

De voorwaarden voor deelname vindt u hier. Na uw inschrijving ontvangt u specifieke informatie over de tijden, locaties en het reglement.